TOBACCO PLAYGROUND 2019 The Photography Edition

10 Dagen Non-stop fotografie inspiratie in het hartje van Amsterdam

Het TOBACCO Theater, een culturele parel in het centrum van Amsterdam zet deze zomer haardeuren wagenwijd open voor de fotografie wereld. Een wereld die niet meer weg te denken is uit ons dagelijks leven met de mobiele telefoon en Instagram.

TOBACCO Playground vindt plaats van vrijdag 16 toten met zondag 25 augustus in het TOBACCO Theater aan de Nes in Amsterdam.

Het festival is een onafhankelijk en niet gesubsidieerd initiatief met diverse creatieve workshops en professionele lezingen gericht op het inspireren van fotografen op alle niveaus en leeftijden.

Het 10-daagse programma bestaat uit niet alledaagse fotografie workshops, inspirerende lezingen en een gebouw dat de gehele dag open staat om bijzondere ervaringen op het gebied van fotografie te beleven. Workshops die worden gegeven zijn o.a. : • Hoe word ik een Paparazzi fotoworkshop (outdoor workshop) • Polaroid it • Composing in Colours • Creëer een alias voor jezelf • Hoe leer ik mijn oma te communiceren via Instagram.
Daarnaast zullen er prachtige werken hangen van Erwin Olaf, Claude Vanheye, Richard Terborg, Jordi Gomez, Nico Coster en Carli Hermès.

Hoogtepunten van het programma zijn onder meer; “Professionals Night”, een avond evenement met lezingen van inspirerende fotografen. De “VHS Party”, een throwback-evenement waarbij creatievelingen de kans krijgen het gehele openingsfeest kunnen filmen met vintage VHS-camera’s.

Voor meer informatie over TOBACCO Playground, bezoek onze website: www.tobaccoplayground.nl, of volg ons op Facebook of Instagram (@TOBACCOPlayground).