Fotogeniek nieuw thuisland

Sinds 2006 wonen manlief en ik in Afrika. Een droom die uitkwam, maar niet zomaar. Daar moet je wel wat voor doen. En nog steeds trouwens. Ons nieuwe thuisland is gelukkig wel superfotogeniek. Qua mensen, dieren, natuur, landschappen, kleuren, licht. Perfect voor mijn hobby, fotografie.

In de bush

Wij wonen in het noorden van Zuid-Afrika waar we een eigen wildpark hebben. Daarbij hebben we een lodge (hotel voor maximaal 18 gasten in de bush) en organiseren en voeren we maatwerkrondreizen en avontuurlijke 4×4 kampeerreizen uit. Een druk maar erg leuk leven.

Ervaring

Tussen al het offreren, boeken, communiceren over en reizen met gasten, probeer ik zelf tijd te vinden om te fotograferen. Dat wordt al hoe moeilijker. Maar gelukkig krijg ik ook heel veel energie van anderen in de gelegenheid brengen om mooie foto’s te maken. Zo kennen we inmiddels de meest mooie locaties, prachtige verborgen juweeltjes hier in Afrika. Ook kennen we het gedrag van de wilde dieren goed. En weten we de do’s and don’ts van zuidelijk Afrika. En wat is er dan mooier dan andere mensen daarvan mee te laten genieten? En ze zo in staat te stellen schitterende ervaringen mee naar huis te nemen? Inclusief bijbehorend beeldmateriaal. 

Prachtplaten
Gasten die met ons meereizen of bij ons in de lodge aankomen en nog tips nodig hebben over (vaak net nieuw aangekochte) camera’s, kunnen op ontspannen wijze oefenen en wat tips en trucs of hele workshops krijgen. Geoefende fotografen hoeven we alleen naar de mooiste plekken, in gave situaties en op de juiste momenten te brengen. Die redden zich verder zelf prima. Vooral tijdens het spotten van prachtige wilde dieren of de altijd weer schitterende zonsondergangen zijn dan de oooh’s en aaah’s niet van de lucht.

Beelden van Afrika

Al met al is het de afwisseling die ik aan fotografie het leukste vind. Vooral als ik dan zie hoe enthousiast iedereen is tijdens de reizen. En dan maakt het eigenlijk niet eens uit of je met duizenden foto’s thuis komt, of een hoofd en hart vol en beelden. Onze reizen zijn geslaagd als onze gasten herinneringen voor het leven gemaakt hebben en Afrika in hun hart sluiten.  

Voor meer informatie, stuur gerust een mailtje met je wensen. Dan maken wij graag een geheel vrijblijvende offerte voor je droomreis op maat.

Natascha Snelder    

ZaZoe Xperience

Persoonlijk, onvergetelijk en avontuurlijk

——————————————————————————————————————–

ZaZoe Xperience verzorgt individuele maatwerkvakanties in zuidelijk Afrika. Vanaf 2 personen door Zuid-Afrika, Botswana, Zambia, Zimbabwe, Swaziland en eventueel Lesotho. Eigenaren Rex & Natascha Snelder zijn Nederlands maar wonen sinds 2006 in Zuid-Afrika. Zij hebben daar hun eigen wildpark en lodge en verzorgen vooral veel rondreizen en avontuurlijke 4×4 kampeerreizen. Maak gebruik van hun jarenlange kennis, ervaring en enthousiasme over het zuidelijk deel van Afrika! Voor meer informatie:
          www.zazoetravel.com              | info@zazoetravel.com
          ZaZoe op Zoover                     | ZaZoe op Facebook
          ZaZoe op Instagram                | ZaZoe op YouTube