Het Flitshuis in februari

Het Flitshuis in februari. Het jaar is nog maar net begonnen.

Op zondag 3 februari begeleid het Flitshuis de Fotoclub Fotolinie in Almere met een “Doedag” Met een een groep leden trekken we door Almere om een paar mooie geflitste portretten te maken.

Op maandag 11 februari is de derde avond van een vijfdaagse cursus voor de Fotobond Utrecht – t Gooi. Ben jij geïnteresseerd in een vijf daagse cursus? Kijk dan even op de site.

Op zondag 17 februari geef ik een workshop bij Fotoclub Image Hoorn in Zwaag. Vorig jaar was het Flitshuis al op bezoek geweest voor een lezing. Een aantal leden zijn zo enthousiast geworden en wilden graag een workshop op de fotoclub. Omdat we tijdens de lezing al veel theorie behandeld hebben, is er extra veel tijd om met de praktijk aan de slag te gaan.

De eerste reguliere workshop is op zondag 17 maart. Daar zijn nog plaatsen beschikbaar. Voor de Flitsdag op 14 april zijn nog twee plaatsen beschikbaar.

Aanmelden voor een workshop, cursus op de Flitsdag doe je door een mailtje te sturen naar info@flitshuis.nl Heb je vragen dan hoor ik die natuurlijk graag. Kijk ook eens op www.flitshuis.nl

Groet, Johan Huizing