En dan nu een zakelijke profiel foto !

Wat maakt een zakelijke profiel foto een “juiste” profielfoto?


Rob van de Vlierd werkzaam als fotograaf voor Upstairs fotografie geeft graag een uitleg. Als fotograaf kom bij veel bedrijven in de regio Utrecht en daar buiten. Een juiste zakelijke profiel foto is een foto waarbij het persoon een vriendelijk en toegankelijk uitstraling heeft. Met grote regelmaat kom ik foto’s tegen, gemaakt tijdens een vakantie wel of niet met een zonnebril. Ook foto’s waarbij het persoon niet naar de lens kijkt,  is niet een juiste zakelijke profielfoto. Een te gemaakte glimlach is ook geen juiste zakelijke profiel foto. In onze studio in De Bilt of bij bedrijven op locatie rond Utrecht maak ik zakelijk profiel foto’s waarbij ik direct met de geportretteerde het eerste resultaat bekijk. Ik geef daarbij een mening van hoe het persoon bij mij overkomt op de foto waarna we voor een tweede en vaak betere serie gaan.

Zakelijk profiel
Martine, eigenaar van Stylingforsale vastgoedpresentaties

Een goed bruikbare profielfoto maak je niet in 5 minuten.

Tenzij je fotomodel bent en precies weet op wat voor manier je het beste overkomt op de foto. Het maken van een echt bruikbare zakelijk profielfoto kost gemiddeld tussen de 15 en 20 minuten. Bij Upstairs fotografie weten ze hoe dit moet. Is het resultaat achteraf toch niet zoals gewenst dan is er de tevredenheid garantie van Upstairs Fotografie. De zakelijke profiel foto van u of uw werknemer wordt in dat geval kosteloos opnieuw gemaakt. Geen zorgen dus over een slechte foto die jarenlang op de website van het bedrijf staat waarvoor u werkzaam bent. Een profiel foto nodig voor een CV, ook daarvoor bent u bij Upstairs Fotografie op de juiste plaats.

. Perfect resultaat

. Direct resultaat zien tijdens de reportage

. tevredenheid garantie

. Foto’s geschikt voor website, CV, linkedin, facebook, twitter

Speciale zakelijke profiel fotodagen

Upstairs fotografie organiseert met regelmaat speciale profiel foto avonden waarbij met andere ondernemers kunt netwerken en gelijk een mooie profiel foto kan laten maken. Voor avonden kunt u het best even een kijkje nemen op de website van Upstairs Fotografie.