Alle verzamelaars verzamelen !

Fotografica beurs Hilversum Zondag 11 november 2018

Tweemaal per jaar organiseren wij een Fotograficabeurs in de Dudok Arena te Hilversum.

Zien, vasthouden, testen, beoordelen, ter plekke en zonder bedrog- of verzendrisico kopen!

Zondag 11 november 2018

Fotografica beurs

Deze zondag  treft u meer dan 250 tafels (500 meter) vol met interessante spullen op het gebied van fotografica in de ruimste zin van het woord maar tegenwoordig ook op vele tafels moderne digitale cameras.

Digitaal is goed vertegenwoordigd, vele modellen dSLR en ook zeer recente. Objectieven bij de vleet en natuurlijk de passende accessoires waar je nooit genoeg van hebt als accu’s, CF/SD geheugen of  filters, flitsers en verlichting.

Denk verder ook aan Polaroid camera’s als verzamel- of decorstuk maar ook als gebruikscamera om eens iets vast te leggen op manier die wat meer beklijft dan de smartphone foto.

Met een top boekenkraam uit Dordrecht is er ook van alles te vinden. De waardering voor fotografen als Ed van der Elsken en anderen uit de 60-ies zorgt ook voor aanbod voor ruime interesse op dit Hollandse culturele gebied.

Voor meer informatie kijk op : https://www.fotografica.nl/fotograficabeurs-hilversum-11-november-2018/