Hoe leuk is dit !!

Print en deel onvergetelijke herinneringen in een handomdraai met de Canon Zoemini, Canon’s kleinste en lichtste fotoprinter

Amstelveen, donderdag 2 augustus 2018 – Canon Europe heeft vandaag de Canon Zoemini geïntroduceerd, een lichtgewicht en draagbare fotoprinter in zakformaat met ZINK™ (zero ink) technologie. Voor direct printen en om foto’s binnen enkele seconden op social media te delen, communiceert de Canon Zoemini via Bluetooth® moeiteloos met de Canon Mini Print-app. De Canon Zoemini print gepersonaliseerde foto’s van 2×3 inch (5 x 7,6 cm) rechtstreeks vanaf mobiele telefoons, tablets of social media-apps.

Geef je creativiteit de vrije loop en geniet van gepersonaliseerde foto’s – waar je op dat moment ook bent

Zoemini1.jpg

De Canon Zoemini is de perfecte accessoire voor mensen die speciale momenten graag willen printen en delen met familie en vrienden, waar ze op dat moment ook zijn en wat hen ook maar bezighoudt. De Canon Zoemini inspireert mensen om hun creativiteit de vrije loop te laten en biedt een overvloed aan trendy filters, kaders en AR-effecten via de Canon Mini Print-app. Deze app kan vanaf 5 september 2018 gratis worden gedownload in de App Store en Google Play.

Of het nu gaat om een speciale familiegebeurtenis, vakantie of gewoon een ontmoeting met vrienden, de Canon Zoemini stimuleert creativiteit met eenvoudig te printen, zelfklevende foto’s waarmee alledaagse objecten zoals laptops, telefoonhoesjes, tassen, spiegels of de muur van je slaapkamer kunnen worden gedecoreerd en gepersonaliseerd. Ook schooltassen kunnen worden versierd met een fotocollage van vrienden, familieleden, huisdieren of een zorgvuldig gemaakte selfie.

Deze compacte en stijlvol uitgevoerde fotoprinter past gemakkelijk in de palm van je hand, in een handtas of jaszak en is verkrijgbaar in drie aantrekkelijke en opvallende kleuren: roségoud/wit, wit/zilver en zwart/leisteengrijs.

De Canon Zoemini maakt gebruik van de ZINK™-technologie en dit houdt in dat er geen inkt nodig is. Deze oplaadbare fotoprinter met batterijvoeding wordt geleverd met een startpakket van 10 vel Canon ZINK™-fotopapier (zelfklevend, veeg- en scheurvast, waterbestendig). Extra papier is verkrijgbaar in pakketten van 20 of 50 vel.

De Canon Mini Print-app heeft ook een functie voor Tile Print, waarmee je grotere posters of foto’s kunt maken van vier of negen prints en biedt ook meer dan tien unieke collagesjablonen waarmee je een foto van 2×3 inch print. De Canon Zoemini biedt de mogelijkheid om herinneringen te bewerken en snel te printen – van retro selfies tot speelse gezichtsfilters van dieren.

Naast Instagram en Facebook kunnen gebruikers ook verbinding maken met Google Photos en Dropbox, zodat ze ook onderweg fotoprints kunnen maken van hun meest waardevolle herinneringen.

De Canon Zoemini heeft een gewicht van slechts 160 gram en afmetingen van 118 mm x 82 mm x 19 mm. Deze Canon-fotoprinter is verkrijgbaar vanaf 5 september 2018 voor een adviesprijs van €139,00.

Ga voor meer informatie over de nieuwe Canon Zoemini naar: https://www.canon.nl/printers/zoemini/

De belangrijkste kenmerken:

  • Klein, slank en licht in gewicht – past in een jaszak of kleine handtas
  • Inspireert creatief gebruik met trendy filters, kaders en AR
  • Print scheurbestendige foto’s van 2×3 inch (5 x 7,6 cm) met innovatieve inktvrije ZINK™-technologie
  • Print zelfklevende foto’s om wanden, laptops en spiegels te versieren
  • Maakt via Bluetooth® moeiteloos verbinding met de Canon Mini Print-app (iOS & Android)

Inhoud van de verpakking:

  • De Canon Zoemini-fotoprinter* (roségoud/wit, wit/zilver en zwart/leisteengrijs)
  • Een pak Canon ZINK™-fotopapier (10 vel fotopapier en 1 SMART SHEET™)
  • Micro-USB laadkabel (USB A naar Micro)
  • Aan de slag gids
  • Infoblad over regelgeving

Over de Canon Mini Print-app
Een mobiel apparaat dient via Bluetooth® en de Canon Mini Print-app met de Canon Zoemini- fotoprinter te zijn verbonden. Deze app is gratis verkrijgbaar in de App Store en bij Google Play. Compatibel met mobiele apparaten met iOS 9.0 of nieuwer en Android-apparaten met Android 4.4 of nieuwer.