Opzoek naar een uitdaging?

 

Tijd om dat fototoestel af te stoffen, de Urban Photo Race is terug in de stad !

 

Bereid jezelf voor om opnieuw de straat op te gaan in deze tweede editie van de Urban Photo Race Rotterdam. Amateur- en professionele fotografen worden uitgenodigd om een ​​uniek beeld van de stad te ervaren en te delen in deze opwindende fotorace.

De UPR is een bekend fotomarathonevenement in Nederland. Het duurt 12 uur, gedurende welke je 6 thema’s krijgt (uitgedeeld aan verschillende checkpoints) en tegen het einde van de dag een set van 18 foto’s (3 foto’s per thema) bezorgt. Het begint om 10:00 bij CP1 en sluit om 22.00 uur bij CP4. De eerste 3 ijkpunten zijn 1 uur open en u moet in elk daarvan aanwezig zijn om uw badge-ID te laten afstempelen voor validatie. CP4 is waar u uw foto’s indient bij de UPR-organisatie, deze is geopend van 19:00 tot 22:00 uur.

Kijk voor meer info op :

https://www.urbanphotorace.com/